Michal Barták (*1978)
Od roku 2009 vlastní kuchařské Studio Divoká vařečka.
V letech 2008 - 2009 pracoval jako Head Chef - Fine Dining v Restaurant Brabander, Brno
V letech 2006 - 2008 pracoval jako Chef de Partie - Fine Dining v Harbourside bar and grill, Auckland, Nový Zéland
V letech 2005 - 2006 pracoval jako Sous Chef v Tenth Restaurant v Royal Garden Hotel, Londýn, Velká Británie. Restaurace byla oceněna 3AA. (V součastnosti remodelována na restaurant Min Jiang)
V letech 2004 - 2005 pracoval jako Chef de Partie v Rosette Restaurant v The Burford Bridge Hotel, Dorking, Velká Británie. Restaurace byla oceněna 2AA.
V letech 2003 - 2004 pracoval jako Head Chef - Fine Dinning v Ristorante Rialto, Brno
V letech 2002 - 2003 pracoval jako Chef Tournant v Restaurant Escale, Zurich, Švýcarsko
V letech 2001 - 2002 pracoval jako Chef de Partie - Fine Dinnig v Kampa Park Praha
V letech 2000 - 2001 pracoval jako Chef de Partie v hotelu Kienles Adlerkönig, Baldeschwang, Německo
Vystudoval SOU Charbulova v Brně. Pět let získával zkušenosti po restauracích a hotelech v České republice.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky