Myšlenka otevření kulinářského studia v Brně se zrodila během roku 2008. Od myšlenky to byl už jenom krůček k samotné realizaci projektu (viz foto realizace), se kterou se započalo na přelomu roků 2008 a 2009.
Studio bylo otevřeno a výuka zahájena 3. října 2009.
Náš hlavní cíl je zábavnou a nenásilnou formou klienty naučit uvařit chutné a zdravé pokrmy a předat užitečné informace o vaření, surovinách a vínech.
O výuku se v našem studiu starají přední odborníci brněnské gastronomie, které si pečlivě vybíráme a neustále se snažíme rozšiřovat jejich řady.
Naše kurzy vaření a jiná školení jsou koncipována tematicky, v naší nabídce najdete například předkrmy, polévky, saláty, ryby, steaky, hlavní jídla, dezerty, sushi, kurzy světových kuchyní, dorty, cukroví i čokoládu atd. Naši aktuální nabídku naleznete zde.
Zabýváme se také tvorbou programů přímo na míru dle požadavků klienta.
Dle vašeho přání připravíme na míru:
Pro gastroprovozy zajišťujeme gastroporadenství (stavba jídelních a nápojových lístků a jejich uvedení do provozu, gastronomická školení apod.)
Pro média připravujeme video a fotorecepty, gastronomické reportáže, foodstiling ...
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky