Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Šéfkuchaři a lektoři

 

Majitel studia Divoká vařečka. Během své desetileté cesty světem pracoval po boku šéfkuchařů zvučných jmen (Peter Gordon, Norman Farquharson, Steve Munkley...) v top restauracích Anglie, Švýcarska, Německa a Nového Zélandu. Více...


Šéfkuchař Studia Divoká vařečka Více...


Je dvojice zkušených kuchařů, která se společně stará o provoz Studia Divoká vařečka. Více...


Majitel pekárny Muffiny Brno Více...


Pekařka a cukrářka v Laskominy od Maryny Více...


Řeznictví - uzenářství Strejček s.r.o. Více...


Vědátor a gastronadšenec Více...


Majitel firmy Koktejly Brno Více...


Majitelka firmy Čokoládové lanýže Tereza Více...


Sladkosti a cukrařina byly kolem mne od malička, táta se profesionální cukrařině věnoval celý život a já mu ráda při pečení uždibovala marcipán a další dobroty. Jako větší jsem mu při práci již pomáhala. Více...


Jsem vyučená cukrářka a při studiu jsem si uvědomila, že cukrařinu chci dělat celý život. Více...


Tejinder Pal Singh Riar – šéfkuchař a majitel několika restaurací v Brně i Praze. Více...


Majitelka společnosti Spolu-bez-lepku. Více...


Studoval hotelovou školu v Brně, absolvoval také střední obchodní školu a nevynechal mimo jiné i mezinárodní hotelovou školu v Retzu, kde se učil řemeslu po 3 roky. Více...


Spolumajitel bistra RAMEN BRNO Více...


Himani je vášnivá kuchařka, profesionální lektorka jógy a zapálená cestovatelka. V Evropě žije 7 let a v Brně od roku 2016. Již tři roky organizuje v Brně oblíbené kurzy vaření indické kuchyně. Více...


Na gastroscéně se pohybuje již od roku 2001. Pochází z italského Turína, kde pracoval v restauracích specializovaných na ryby a tradiční kuchyni Piemonte. Studoval celostní medicínu, kterou dokáže úžasně aplikovat i do kuchařského umění. Více...


Šéfkuchař zámecké restaurace Chateau Petit v Hlohovci. Více...


Jmenuji se Kaori Okano. Jsem výtvarnice, pracuji se sklem a jako umělkyně pracuji stále sama. I díky tomu se ráda a často setkávám s přáteli, zvu je k rodinnému stolu a vařím jim a servíruji typická i méně obvyklá japonská jídla. Více...



Michal Göth působí jako šéfkuchař v beskydském designovém hotelu Miura v Čeladné, kde vaří regionální beskydskou kuchyni v moderním podání. Více...


O food trucku  Bucheck, který najdete v Brně na Zelném trhu vedle nové brněnské tržnice toho bylo napsáno již mnoho! Jedna věc ale je o Zuzce a Peterovi číst, a ta druhá je ochutnat dobroty, které pod jejich rukama vznikají! Více...


Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky