Bylo by libo medium?
Maso! To je to, co většinu z nás opravdu zajímá. Ale jak na to?
Co s kusem masa, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle Vašich představ?
Co si takhle k Vašemu barbecue s přáteli vyšvihnout rafinovanou přílohu a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku?
Caesar salát s domácím dresinkem a bylinkovými krutony servírovaný s prsíčkem z kukuřičného kuřátka nebo perličky
Vepřová panenka balená ve špeku a šalvěji s jablečno-šalotkovým pyré
Steak z býčí svíčkové na drceném pepři s pepřovou omáčkou a bramborovou gratinou
svižně připravit elegantní salátek
zásady práce s masem (marinování, doba přípravy...)
dozvíte se spoustu rad, jak a kde nakupovat maso, poznat jeho stáří a kvalitu
připravovat omáčky (koňakovo-pepřovou, demi glace)
připravovat přílohy (gratinované brambory, jablečno-šalotkové pyré)
LZE UPLATNIT POUKAZ V JAKÉKOLIV HODNOTĚ.
Přeplatek Vám bude vrácen formou dárkového poukazu, na nedoplatek Vám bude vystavena výzva k platbě.
Průběh kurzu:
Po zahájení kurzu vaření si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera, utvoříme skupinky po dvou lidech, seznámíme se s pracovištěm a poté už se pustíme do vaření. Náš lektor vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený ve studiu pro vás stal příjemným a nezapomenutelným zážitkem. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme moderní prezentaci pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme. Kurz trvá 4 – 5 hodin.
Co s sebou:
Veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny. S sebou nezapomeňte pouze pohodlné oblečení, obuv a dobrou náladu.
Kde kurzy probíhají:
Studio Divoká vařečka se nachází v širším centru Brna na adrese Pekárenská 6. Jsme pár kroků od zastávky Grohova (tramvaje 3, 11 a 12).
Jak se přihlásit:
Je to velice snadné. Stačí pouze zadat potřebné údaje a odeslat. Obratem vám budou na vaši emailovou adresu zaslány veškeré potřebné informace a detaily k uhrazení kurzovného.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky