Italský kuchař a brněnský pekař.
Na gastroscéně se pohybuje již od roku 2001. Pochází z italského Turína, kde pracoval v restauracích specializovaných na ryby a tradiční kuchyni Piemonte. Studoval celostní medicínu, kterou dokáže úžasně aplikovat i do kuchařského umění.
Se svojí ženou Michaelou rozběhli brněnský koncept Carlini Řemeslná Gastronomie, která se zaměřuje hlavně na kváskové pečivo. Seznámili se v Brně, v Itálii spolu provozovali kavárnu s restaurací i vysokohorskou chatu. Po návratu do Česka začali nabízet svoje kuchařské umění a prezentovali se jako šéfkuchaři do domu. Vařili degustační večeře ve vinařství Gala a postupně se propracovali ke stálému konceptu a otevřeli si řemeslnou pekárnu. I nadále připravují cateringové akce a nabízí službu šéfkuchaře do domu a zároveň „pilují“ svoje kváskové pečivo, kterému se věnují již od začátku svého podnikání.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky