Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Antonio Carlini

 

Italský kuchař a brněnský pekař.

Na gastroscéně se pohybuje již od roku 2001. Pochází z italského Turína, kde pracoval v restauracích specializovaných na ryby a tradiční kuchyni Piemonte. Studoval celostní medicínu, kterou dokáže úžasně aplikovat i do kuchařského umění. 

Se svojí ženou Michaelou rozběhli brněnský koncept Carlini Řemeslná Gastronomie, která se zaměřuje hlavně na kváskové pečivo. Seznámili se v Brně, v Itálii spolu provozovali kavárnu s restaurací i vysokohorskou chatu. Po návratu do Česka začali nabízet svoje kuchařské umění a prezentovali se jako šéfkuchaři do domu. Vařili degustační večeře ve vinařství Gala a postupně se propracovali ke stálému konceptu a otevřeli si řemeslnou pekárnu. I nadále připravují cateringové akce a nabízí službu šéfkuchaře do domu a zároveň „pilují“ svoje kváskové pečivo, kterému se věnují již od začátku svého podnikání.  


Vedené kurzy vaření

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky