Vaše škola vaření

 
 
Informace o parkování v blízkosti našeho studia v souvislosti s rezidentním parkováním naleznete zde.


Radim Procházka

 

Radim Procházka (*1976)

Od roku 2014 působí jako Executive šéfkuchař v Café Bar MORGAL a bistro Franz.

Od ledna 2012 vede kurzy ve Studiu Divoká vařečka.

V letech 2011 - 2012 pracoval jako šéfkuchař v Cafe Restaurant Avia, Brno

V letech 2010 - 2011 pracoval jako šéfkuchař v rakousko-uherské restauraci Hansen, Brno

V letech 2008 - 2009 pracoval jako šéfkuchař v Cafe Restaurant Avia, Brno

V roce 2008 chvílí pracoval jako kuchař v Ristorante Rialto, Brno

V roce 2006 pracoval jako šéfkuchař mezinárodní sekce v japonské a mezinárodní restauraci Nippon Sakura v Brně.

V témže roce byl odborným poradcem  - školící kuchař, v kuchařském studiu - Kuchyňská zařízení Švarc Brno

V letech 2002 - 2005 pracoval jako šéfkuchař na Farmě Bolka Polívky v restauraci U klauna.

V letech 2000 - 2002 pracoval na pozici kuchař v italské restuaraci Galaxie v Olympii v Brně.

Absolvoval pracovní stáž u Pavla Pospíšila v restauraci Krone v Baden Baden, Německo.
Dále absolvoval pracovní stáž v Italském Vittorio Veneto, aby pronikl do italské kuchyně v tom nejčistším stylu.

Vystudoval Střední zemědělsko - potravinářskou školu v Boskovicích. Tři roky získával zkušenosti po restauracích a hotelech v České republice. V roce 1999 absolvoval rekvalifikační kurz Kuchař na SOU Charbulova v Brně. 

Vedené kurzy vaření

Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky