Radim Procházka (*1976)
Od roku 2014 působí jako Executive šéfkuchař v Café Bar MORGAL a bistro Franz.
Od ledna 2012 vede kurzy ve Studiu Divoká vařečka.
V letech 2011 - 2012 pracoval jako šéfkuchař v Cafe Restaurant Avia, Brno
V letech 2010 - 2011 pracoval jako šéfkuchař v rakousko-uherské restauraci Hansen, Brno
V letech 2008 - 2009 pracoval jako šéfkuchař v Cafe Restaurant Avia, Brno
V roce 2008 chvílí pracoval jako kuchař v Ristorante Rialto, Brno
V roce 2006 pracoval jako šéfkuchař mezinárodní sekce v japonské a mezinárodní restauraci Nippon Sakura v Brně.
V témže roce byl odborným poradcem - školící kuchař, v kuchařském studiu - Kuchyňská zařízení Švarc Brno
V letech 2002 - 2005 pracoval jako šéfkuchař na Farmě Bolka Polívky v restauraci U klauna.
V letech 2000 - 2002 pracoval na pozici kuchař v italské restuaraci Galaxie v Olympii v Brně.
Absolvoval pracovní stáž u Pavla Pospíšila v restauraci Krone v Baden Baden, Německo.
Dále absolvoval pracovní stáž v Italském Vittorio Veneto, aby pronikl do italské kuchyně v tom nejčistším stylu.
Vystudoval Střední zemědělsko - potravinářskou školu v Boskovicích. Tři
roky získával zkušenosti po restauracích a hotelech v České republice. V
roce 1999 absolvoval rekvalifikační kurz Kuchař na SOU Charbulova v
Brně.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky