Martin Beránek (*1984)
V dubnu 2014 otevřel vlastní cukrárenskou výrobnu Dolce Passione, Nosislav
Od roku 2012 pracuje jako šéfcukrář v restauraci IL MERCATO, Brno
V letech 2010 - 2011 pracoval jako cukrář v restauraci Ristorante Rialto, Brno
V letech 2008 - 2009 pracoval jako cukrář v restauraci NoemArch, Brno
V letech 2003 - 2008 pracoval jako cukrář a kuchař ve studené kuchyni v Ristorante Rialto, Brno
Vystudoval SOU Charbulova Brno. Během studia absolvoval kurzy vykrajování ovoce a zeleniny.
Díky rodinnému zázemí je nejen výborný cukrář, kuchař, ale i zemědělec, vinař a chovatel. Vlastní několik hektarů úrodné půdy, sadů a několik vinic.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky