Jiří Zajíček (*1987)
V letech 2016 - 2018 pracoval jako šéfkuchař v restauraci Kohout na víně, Brno
V roce 2016 byl šéfkuchařem restaurace Mandarino, Camp Mandarino ( Chorvatsko )
V letech 2015 - 2016 pracoval jako zástupce šéfkuchaře v restauraci Atmosphere, Olomouc
V letech 2014 - 2015 byl šéfkuchařem v restauraci Forman Beef and Beer, Brno
V letech 2013 - 2014 pracoval jako šéfkuchař v restauraci Mohelenský Dvůr, Mohelno
V letech 2012 - 2013 pracoval jako shop manager v Restaurant Borgo Agnese, Brno.
V letech 2011 - 2012 pracoval jako kuchař v restauraci Rialto,
V roce 2010 otevřel jako spolumajitel a sushi specialista restauraci Sushi Ya, Brno.
V letech 2009 - 2010 pracoval jako kuchař v Restaurant Borgo Agnese, Brno.
V letech 2007 - 2009 vlastnil a provozoval Restauraci Leguán, Brno.
V letech 2005 - 2006 pracoval jako kuchař v restauraci Bugatti v Hotelu Slovan, Brno.
V letech 2004 - 2005 pracoval jako kuchař v Sushi bar v Olympii, Brno.
Vystudoval SŠPOS Brno, Charbulova 106.
Divoká vařečka - kurzy vaření na míru | +420 773 999 052 | info@divoka-varecka.cz | Kurzy vaření | Smluvní podmínky